Telefon : +387 63 276 256 |

info@apkzrinjski.ba

Upiši se u Plivačku školu APK Zrinjskog
03
ožujak
2017

Akademski plivački klub Zrinjski provodi upise u Plivačku školu.

Plivačka škola počinje 19. travnja 2017.godine na bazenu FPMOZ-a u Kampusu, Rodoč bb.

Djeca u plivačkoj školi svladavaju osnovne motoričke strukture kretanja u vodi i tako jednostavnije i brže mogu naučiti pravilno plivati, a u konačnosti i svladati osnovne plivačke tehnike. Dijete će u plivačkoj školi steći nova znanja kroz igru i učenje te ostvarivanje novih prijateljstava. Plivanje kao fizička aktivnost vrlo povoljno utječe na cjelokupan rast i razvoj djeteta, te utječe na povećanje discipline u radu i snagu volje.

U program Plivačke škole, ovisno o stupnju znanja plivanja Vašeg djeteta, upisujemo djecu, a optimalna starost djeteta je 5 do 7 godina, što uključuje obuku neplivača te tri stupnja plivačke škole.

U ovisnosti o stupnju znanja plivanja, Vaše dijete uključujemo u različite programe Plivačke škole. Testiranje će obaviti stručno osposobljeni kadar APK Zrinjskog.

Nakon provjere znanja plivanja i zadovoljavanja osnovnih kriterija, obavlja se upis u Plivačku školu APK Zrinjski. Po završetku testiranja, sve informacije vezane za upis i termine škole plivanja objasniti će Vam treneri APK Zrinjskog.

Testiranja se vrše u kupaćem kostimu (djevojčice) ili kupaćim gaćicama (dječaci). Uz to potrebno je ponijeti i ručnik, sušilo za kosu te papuče.

Prijave i potrebne informacije možete dobiti na broj telefona 063 276 256.

Apk Urednik
  • 997 Views