Izlet na Planinicu

Ekipa APK „Zrinjski“, osim što je uspješna u bazenu, pokazuje sve više svijesti o zdravim navikama. Dana 1. ožujka 2021., koji je bio neradni dan u povodu Dana neovisnosti BiH, više od trideset članova kluba posjetilo je Planinicu i poslalo snažnu poruku svima koji su ovaj dan proveli bez kvalitetne aktivnosti.
Djeca od pet do šesnaest godina svojim primjerom su pokazali da uz malo volje vodstva i trenera kluba, svoj klub gledaju kao drugi dom.

Da to nisu samo riječi, možete se uvjeriti i fotografijama ne samo djece nego i roditelja koji APK „Zrinjski“ trenere i vodstvo podupiru i vjerno prate na putovanjima i izletima.
APK „Zrinjski“ želi napraviti iskorak u promociji zdravog načina života, upravo uključujući svoje članove u pozitivna okruženja grada.
Da neradni dan iskoriste na što bolji i kvalitetniji način, zaduženi su treneri koji svojom energijom i strašću uveseljavaju svoje članove.
Sport ima pozitivnu ulogu i na emocionalni razvoj djece, olakšava proces njihove socijalizacije, uči djecu samodisciplini i radnim navikama, ali i sposobnostima kvalitetnog raspoređivanja slobodnog vremena.
Da u klubu ništa nije prepušteno slučaju, pokazuje činjenica da je za fotografije zadužen član kluba gosp. Mate Zemljić – jedan od najboljih fotografa s ovih prostora.
Ekipa APK „Zrinjski“ najavljuje sadržajnu godinu kako kilometarsku, natjecateljsku u bazenu, tako i prepunu izvannastavnih i sportskih aktivnosti u prirodi promičući zdrav život i sportske navike.

Ako i Vi želite postati dijelom sretnog tima – dijelom APK Zrinjskog prijaviti se možete na:

Telefon: 063- 276-256
Email: info@apkzrinjski.ba
Facebook: APK Zrinjski Mostar
Instagram : APK_ZRINJSKI
Web stranica: www.apkzrinjski.ba

Pridruži nam se!