U nedjelju 4. veljače 2024. održao se međunarodni plivački miting “I. Plivački Vučko 2024.” Natjecanje je organizirao Plivački klub Aquafit u čast XIV. Zimskih olimpijskih igara 1984. godine u Sarajevu. Natjecanje je održano na Olimpijskom bazenu Otoka u Sarajevu, a sudjelovalo je ukupno 245 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.
SPK Zrinjski predstavljalo je četvero plivača, Petar Crnjak, Leona Dodik, Noa Šarić i Anđela Talić, u pratnji trenera Marinka Ferenca.

Galerija slika s natjecanja

Posebno se istaknuo dvanaestogodišnji Noa Šarić osvojivši medalje u svim disciplinama na kojima je nastupio. Zlatne medalje osvojio je u disciplinama 50 m i 100 m delfin te 100 m slobodno, a srebrnu medalju u disciplini 50 m slobodno. Ovakvim fantastičnim rezultatom i visokim brojem osvojenih FINA bodova, Noa je još jednom zablistao kao najbolji plivač kupa u svojoj dobnoj kategoriji. Pehar s likom Vučka kao i pripadajuće medalje još su jedan vrijedan dodatak stalno rastućoj kolekciji nagrada u vlasništvu našeg perspektivnog mladog plivača. Ovim putem čestitamo Noi i njegovim trenerima!
U SPK Zrinjski nastavljamo vrijedno trenirati, a u planu su već i brojna natjecanja za tekuću godinu.
Pozivamo sve zainteresirane da se priključe našoj sve većoj i sve uspješnijoj plivačkoj obitelji! Novi ciklus obuke neplivača kreće 12. veljače, a sve informacije možete dobiti na info@apkzrinjski.ba ili na broj telefona 063 520 252.