Naši plivači i plivačice nastupili su na VII. međunarodnom plivačkom mitingu „Sharks kup 2022.“ koji se održao u subotu 24. rujna 2022. u Sarajevu na Olimpijskom bazenu Otoka u organizaciji Plivačkog kluba Sharks. Nastupilo je 479 natjecatelja iz 24 kluba iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine.
Naš klub predstavili su Ivano Drmać, Marko Jurešić, Marko Ćavar, Matej Arapović, Matej Bagarić, Niko Filipović, Noa Šarić, Petar Crnjak, Petar Pavlović, Viktor Jurešić, Anđela Talić, Josipa Pavlović, Laura Ćavar, Marija Ćavar, Leona Dodik, Marta Bagarić i Nola Bilušić u pratnji trenera Dinka Cvitkovića i Luke Bilača.

Ostale slike u facebook galeriji

S obzirom na činjenicu da je ovo prvo natjecanje nakon ljetne stanke, iznimno smo zadovoljni postignutima rezultatima i isplivanim vremenima, osvojeno je osam odličja, a najuspješniji su bili:

Noa Šarić (10 godina) – osvojio je četiri medalje, i to srebro u disciplinama 50 m slobodno i 50 m prsno te broncu u disciplinama 100 m slobodno i 100 m mješovito;
Viktor Jurešić (13 godina) – osvojio je srebro u disciplini 50 m leđno;
Petar Crnjak (11 godina) – osvojio je broncu u disciplini 50 m prsno;
Laura Ćavar (11 godina) – osvojila je broncu u disciplini 50 m leđno;
Leona Dodik (11 godina) – osvojila je broncu u disciplini 50 m prsno.

Iskrene čestitke Plivačkom klubu Sharks na organizaciji natjecanja te svim natjecateljima i trenerima na osvojenim medaljama.

Osam medalja za naš klub najavljuje dobru i uspješnu novu plivačku sezonu.