Plivači Sveučilišnog plivačkog kluba Zrinjski Ivan Ivanković, Luka Barbarić i Lovro Bagarić u pratnji trenera Marinka Ferenca ovaj su vikend, 6. i 7. svibnja 2023., nastupili na međunarodnom plivačkom mitingu “Zlatni Orlando”.

Organizator je natjecanja Plivački klub “Jug” iz Dubrovnika koji je ovog vikenda proslavio i 100 godina postojanja, na čemu im od srca čestitamo. Nastupilo je 310 natjecatelja iz Albanije, Austrije, Crne Gore, Hrvatske, Kosova, Mađarske, Njemačke, Ukrajine i Bosne i Hercegovine.

Naša se ekipa u Mostar vratila iznimno zadovoljna ostvarenim rezultatima te s četiri osvojena odličja u vlasništvu Ivana Ivankovića (2007.) koji je na posljednjem državnom natjecanju isplivao normu za europsko juniorsko prvenstvo, a sada samo potvrdio sjajnu formu u kojoj se nalazi.

Ivanković je u svim disciplinama u kojima je nastupio zaslužio pobjedničko postolje osvojivši jednu zlatnu (400 m slobodno) i tri srebrne medalje (50 m, 100 m i 200 m slobodno) na što smo iznimno ponosni.

Zadovoljni svojim nastupom mogu biti i Luka Barbarić kojeg su stotinke dijelile od bronce na 200 m leđno te perspektivni Lovro Bagarić koji je znatno popravio svoja vremena i postao konkurentan i među starijim plivačima. Ovo ćemo natjecanje pamtiti po velikoj i jakoj konkurenciji, vrijednom plivačkom iskustvu, izvrsnim rezultatima i dobroj zabavi.

Nastavljamo s treninzima i pripremama za nova natjecanja i izazove koji su pred nama, a u tijeku su i upisi u Školu plivanju. Pridruži nam se!